Tekstil firması yetkilileri toplantıda buluştu

Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR Keşan İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iÅ

GÜNDEM 4.12.2021 16:50:00 0
Tekstil firması yetkilileri toplantıda buluştu

Toplantıya; Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Özçınar, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı, İŞKUR İlçe Müdürü Mehmet Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Eylem Tanrıverdi ve tekstil firması yetkilileri katıldı.

 

“SAYIYI ÜÇ BİNE ÇIKARIYORUZ”

 

Toplantıda tekstil sektöründe çalışan personele istihdam ihtiyacını eğitim odaklı çözme konusunda çalışmalar yapılacağı belirtildi. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “İlçemizde 2 bine yakın tekstil çalışanını 3 bine çıkarıyoruz. İstihdam ihtiyacını eğitim odaklı çözüyor, iş arayanları meslek sahibi yapıyoruz. Keşan'ımızda istihdamı artırmak için tüm kurumlarımızla güç birliği yapıyoruz. Keşan kaymakamlığımız, belediyemiz, Keşan TSO, Milli Eğitim, Halk Eğitimi, İŞKUR ve tekstil üreticisi firmalarımızla bir aradayız. Tüm hemşehrilerimizin iş sahibi olduğu, geleceğe umutla baktığı bir Keşan oluşturmak için çalışıyoruz. İşbaşı eğitimleriyle, kurslarla donanımlı ve iş hayatına hazır personeller yetiştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO