Sathi kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Hayrabolu Dambaslar yol ayrımı-Kılıçlar mahallesi ile Kırklareli sınırı ve Küçükkarakarlı Mahallesi-K?

GÜNDEM 1.12.2021 18:57:00 0
Sathi kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde mevcut yolların durumu ve ihtiyaçlar doğrultusunda planlanan yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

 

8 BİN 800 METRE UZUNLUĞUNDA

 

Yol yapım çalışmaları kapsamında Hayrabolu Dambaslar yol ayrımı-Kılıçlar Mahallesi ile Kırklareli sınırı ve Küçükkarakarlı Mahallesi-Kırklareli İl sınırı bağlantı yollarında başlatılan sathi kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı. 8 bin 800 metre uzunluğunda ve 6,6 metre genişliğinde olan yollarda toplamda 58 bin 80 metrekarelik sathi kaplama yol yapım çalışması tamamlandı.

 

“HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yol yapım çalışmalarımız kapsamında Hayrabolu İlçemizin bazı mahalleleri arasındaki bağlantı yollarında sathi kaplama çalışmalarımızı tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi daha da ileri taşıyacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracak yatırım, proje ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ