Çerkezköy'de 24 saatlik su kesintisi uyarısı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (TESKİ) yapılan açıklamada, Çerkezköy'ün bazı mahallelerinde yarın saat 08.00'de başlayacak ve 24 saat sürecek su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

GÜNDEM 1.12.2021 09:32:00 0
Çerkezköy

 

Çerkezköy Belediye Meydanında yapılmakta olan Yeraltı Otoparkı İnşaatı nedeniyle Ø300’ mm’lik mevcut asbest içme suyu hattı deplase edilerek yeni imalatı yapılan Ø355 mm’lik P.E içme suyu hattına bağlantısının yarın yapılması planlanıyor.

 

BAĞLIK VE FEVZİPAŞA’NIN TAMAMI ETKİLENECEK

 

İçme suyu hattı bağlantı çalışmaları sebebiyle Çerkezköy’ün bazı mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacak. TESKİ’den yapılan açıklamada, Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Yıldırım Beyazıt Mahallesinin bir kısmı ile Bağlık Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesinin tamamının su kesintisinden etkileneceği belirtilerek, "Yeni hattın devreye alınmasından kaynaklı su kesintisi 02.12.2021 Perşembe 08.00’de başlayıp, 24 saat sürecektir. Vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri alması önemle duyurulur. Su kesintisi / arıza onarımı tamamlandıktan sonra suyun abonelere ulaşması ev veya iş yerlerinin konumuna ve arızanın boyutuna bağlı olarak birkaç saat kadar farklılık gösterebilir” ifadelerine yer verildi.