Fuar öncesi istişare toplantısı düzenlendi

Kırklareli Valiliği'nin destekleriyle 10-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırklareli Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı'nın istişare toplantısı, katkı saÄ

GÜNDEM 30.11.2021 16:38:00 0
Fuar öncesi istişare toplantısı düzenlendi

Toplantıda konuşan Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy; Kırklareli tarımını bir üst segmente taşıyacak olan tarım fuarının öneminden bahsederek “Fuar ile İlimiz ve çevre İllerde bulunan çiftçimizin tarım sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmeleri ve teknolojileri kıyaslamaları sağlanacak olup, aynı zamanda İlimizin ürünleri tanıtılacaktır. Fuar İlimiz üreticisine ve İlimizin tanıtımına önemli katkılar sunacaktır” dedi.

 

10.00-22.00 SAATLERİ ARASINDA ÜCRETSİZ OLARAK ZİYARET EDİLEBİLECEK

 

Toplantıda, üreticilerin fuar alanına ulaşımının sağlanması, fuarda yer alacak firmaların fuar alanında yerleşimleri, fuarda tanıtımı düşünülen yerel ürünler ile ilgili konular da görüşüldü. Kırklareli Belediyesi Kapalı Pazar ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan fuar 10.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Yapılan açıklamada “Üreticilerimizden; İlimizde düzenlenecek olan Kırklareli Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı’nın, daha geniş kitlelere duyurulması, büyüyerek devam etmesi bakımından destek ve daha fazla katılım sağlamalarını bekliyoruz” denildi.

 

Haber / Erdal AYDIN