Başkan Çetin, gençlerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı

Meslek Tanıtım Günleri kapsamında Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'nde 12'nci sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, gençlerle bilgi ve tecrübelerini paylaşt?

GÜNDEM 28.11.2021 16:02:00 0
Başkan Çetin, gençlerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı

Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra uzun yıllar özel sektörde üst düzey yönetici olarak çalışan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde de bulundu. Gençlerle birlik olmanın, onların gönül dünyalarında yer edinmenin en önemli önceliği olduğunu ifade eden Çetin, yerel yönetim olarak gençlere yönelik hayata geçirilen faaliyetler, hizmetler ve planlanan projeler hakkında da bilgi verdi.

 

 

KÜTÜPHANEYİ GEZEREK BİLGİ ALDI

 

Programın sonunda Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Okul Müdürü Aykut Bakar tarafından çiçek takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Okul Müdürü Aykut Bak ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı ve okul aile birliğinin katkılarıyla hazırlanan ve geçtiğimiz gün açılışı gerçekleştirilen kütüphaneyi gezen Başkan Çetin, kütüphane ile ilgili bilgi aldı.

 

Haber / Buse SERİN