45 kişilik ek kontenjan açıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulan ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 4 farklı branşta destek kurslarının verildiği Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi'nde 45 kişilik ek kontenjan aÃ

GÜNDEM 26.11.2021 14:38:00 0
45 kişilik ek kontenjan açıldı

 

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’nde 7 derslik, kütüphane, bir adet de ders çalışma akıl ve zeka oyunları alanı olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, Halk Akademisinde 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik takviye ve destek kurslarının branşında uzman öğretmenler tarafından verilmeye başlandığını kaydetti.

 

DERS KAYNAĞI, ULAŞIM VE BESLENME DESTEĞİ SAĞLANIYOR

 

Çerkezköy’de ikamet eden öğrencilere yönelik Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Türkiye Cumhuriyeti İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük branşlarında destek kurslarının verildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Destek kursları verdiğimiz Halk Akademimizde öğrenci kapasitemizi artırıyoruz. Şu an itibari ile 113 öğrencimize hizmet veren Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi bünyesine 45 yeni 8’inci sınıf öğrencimizi daha alarak, 4 farklı branşta destek kurslarımızdan faydalanmalarını sağlayacağız. Ek kontenjan kayıtları bugün itibari ile başlamış olup; kayıtlar 1 Aralık Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona erecektir.Çerkezköy Halk Akademisi’ne kayıt yaptıran öğrencilerimize ücretsiz ders kaynağı, ulaşım ve beslenme desteği de sağlıyoruz. Meslek tanıtım rehberliği hizmetinin de verileceği Halk Akademimizde öğrencilerimiz, kültürel faaliyetler, eğitim içi konferanslar, birebir etüt ve atölye çalışmalarından da faydalanabilecekler” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO