Minik öğrencilerden kütüphane ziyareti

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi öğrencileri, Tekirdağ Namık Kemal Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Kütüphanede kitap okuma etkinliğine katılan miniklere, kitap okumanın önemi ve faydaları ha

GÜNDEM 26.11.2021 14:21:00 0
Minik öğrencilerden kütüphane ziyareti

 

Süleymanpaşa’nın Altınova Mahallesi’nde okul öncesi eğitimi veren Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi’nde eğitim gören öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde bulunan Namık Kemal Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

 

KİTAP SEÇTİLER

 

Kütüphaneyi gezen minikler, daha sonra okul öncesi bölümüne geçti. Burada öğretmenler kütüphaneler hakkında öğrencilere kısa bir bilgilendirmede bulundu. Daha sonra çocuklar diledikleri kitapları raflardan seçerek kitap okuma etkinliği yaptılar.

 

OKUMANIN FAYDALARI ANLATILDI

 

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çocuk Akademisinin yetkilileri, Namık Kemal Halk Kütüphanesi ziyareti ve kitap okuma etkinliğinin öğrencilere teknolojinin gelişmesi ile geri planda kalan kütüphaneleri tanıtmak, sevdirmek, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amaçlarıyla düzenlendiği ifade etti. Etkinlikte öğrencilere kitap okumanın önemi ve faydaları hakkında bilgi verildiği de kaydedildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ