Öğretmenler Gününe pastalı kutlama

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Belediye Başkan Yardımcıları; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 2

GÜNDEM 25.11.2021 14:49:00 0
Öğretmenler Gününe pastalı kutlama

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ‘Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ unvanının verilmesi dolayısıyla her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü, Kapaklı’da da kutlandı.

 

GÖREV YERLERİNDE ZİYARET ETTİLER

 

Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ve Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programının ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve belediye başkan yardımcıları, öğretmenleri görev yerlerinde ziyaret etti. Başkan Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Pasta kesiminin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’a çiçek takdim eden Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

ÖĞRETMENLER İLE BİR ARAYA GELDİLER

 

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Çevik, Halil Yıldırım, Nihat Toprak Ruhi Özden, Serpil Sevgi ve Semih Sönmez de İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlere pasta ikramında bulunan Başkan Yardımcıları öğretmenlere karanfil hediye ederek günlerini tebrik etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ