Vali Yıldırım, öğretmenler ile bir araya geldi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ı ve Tekirdağ'da görev yapan öğretmenleri makamında ağırlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ?

GÜNDEM 24.11.2021 16:53:00 0
Vali Yıldırım, öğretmenler ile bir araya geldi

Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Vali Yıldırım, öğretmenler gününün çok önemli bir gün olduğunu vurguladı.

 

VALİ YILDIRIM ŞEHİT ÖĞRETMENLERİ ANDI

 

‘Bayrağımın dalgalandığı her yerde görev yaparım’ diyerek, gencecik fidanları yetiştirmek, yetiştirdiği irfan yuvası nesilleri devletine ve milletine armağan etmek için gittiği Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde öğretmenlik mesleğini yaparken, ilk Öğretmenler Günü’nü dahi kutlayamadan hain terör örgütü tarafından babası Hasan Alten ile birlikte şehit edilen Neşe Alten’i ve tüm şehit öğretmenleri minnetle ve rahmetle anan Vali Yıldırım, emekli öğretmenlere de şükranlarını sundu.

 

 

“FEVKALADE GÜZEL SONUÇLAR ÇIKIYOR”

 

Vali Yıldırım, “Hele anneler açısından, değerli öğretmenlerimiz açısından çok daha önemli bir gün. İnsanların doğduktan sonra ilk okulu anne yanı, ev hane. Çünkü elinde diploması olmasa da resmi bir görev yapmasa da annelerimiz öğretmen. Her şeyi ilk defa onlardan öğreniyoruz, bu çok kıymetli. Sonrasında da okullarda sadece kendi çocuklarını değil de başkalarının çocuklarını da eğitmeye, onlara da güzellikler aşılamaya, onları da hayata hazırlamaya gayret etmeye başladıklarında bakıyorsunuz ki fevkalade güzel sonuçlar çıkıyor. Bu yüzden çok kıymetli buluyorum ben öğretmenlerimizi. Sizlere de meslek hayatlarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyarette öğretmenler de öğretmenlik mesleği ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

 

Haber / Buse SERİN