Öğretmenler kahvaltıda bir araya geldi

Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği ve Türkiye Okul Kıyafeti Üretici ve Satıcıları Federasyonu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı p

GÜNDEM 23.11.2021 11:41:00 0
Öğretmenler kahvaltıda bir araya geldi

 

Tokoçin Restaurant’ta bugün saat 09.45’de düzenlenen kahvaltı programına; Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Kaymakam Adayı İsa Bertan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkan Vekili Özcan Dinç, Başkan Yardımcısı Selim Arıkök, Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği başkanları, şehit aileleri, hayırseverler ve STK temsilcileri katıldı. Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, babasının vefatı nedeniyle kahvaltı programına katılamadı.

 

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

 

Kahvaltıda konuşan Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkan Vekili Özcan Dinç, “Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum” derken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de,“Geleneksel hale gelen bu kahvaltımızı organize eden Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği'ne teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

“BANA BİR HARF ÖĞRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM”

 

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru da, “Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği ve Türkiye Okul Kıyafeti Üretici ve Satıcıları Federasyonu’na 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi bizi sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyoruz. Baş tacı öğretmenlerimize böyle güzel bir jest yaptıkları için de kendilerine çok teşekkür ediyorum. Burada hayırseverlerimiz var, baş tacı şehit yakınlarımız var, okul aile birliği başkanlarımız, müdür yardımcılarımız ve her zaman baş tacımız olan öğretmenlerimiz var. Yarın 24 Kasım Öğretmenler Günü. Özel ve önemli bir gün. 12 ay içerisinde biliyorsunuz bir sürü önemli gün var. Ama bu günler içerisinde benim en çok önemsediğim 2 gün var. Biri Anneler Günü, biri de Öğretmenler Günü. Ben bir annemin elini öpüyorum, bir şehit yakınlarımızın elini öpüyorum, bir de öğretmenlerimizin elini öpüyorum. İster yaşı benden küçük olsun, ister yaşı büyük olsun, isterse de dengim olsun her öğretmenimizin elini öpüyorum. Bu iki gün çok çok önemli gün. 24 Kasım çok özellikli bir gün. ‘Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’ diyen Hz. Ali’nin bu muhteşem sözüne mazhar olmuş bir meslek mensubunda olan öğretmenlerimiz büyük fedakarlıklar gösteriyor. Hepimizi yetiştirmiş olan, bütün başbakanları, bakanları, her düzeyde insanları yetiştiren öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum” dedi.

 

 

Haber / Buse SERİN