Kontrolden çıkan otomobil işçi servisiyle çarpıştı; 2 ölü, 15 yaralı

Muratlı'da sabah saatlerinde Muratlı-Büyükkarıştıran karayolu üzerinde, otomobil ile servis midibüsünün çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralandı. Kazada ha

GÜNDEM 23.11.2021 11:40:00 0
Kontrolden çıkan otomobil işçi servisiyle çarpıştı; 2 ölü, 15 yaralı

Muratlı-Büyükkarıştıran karayolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Muratlı’dan Büyükkarıştıran yönüne doğru hareket halindeki Özcan Özdemir’in kullandığı 59 AL 320 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, karşı şeride geçerek Büyükkarıştıran istikametinden Muratlı yönüne doğru seyir halindeki Recep Ö.’nün kullandığı 59 S 6271 plakalı servis midibüsüne çarptı.

 

ÖZDEMİR ÇİFTİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Kazada araçta sıkışan Özcan Özdemir (47) ve eşi Nalan Özdemir (47) olay yerinde hayatını kaybederken, iplik fabrikasına işçi taşıyan servis midibüsünün sürücüsü Recep Ö. ile araçta bulunan 14 kişi de yaralandı. Araçta sıkışan midibüs sürücüsü Recep Ö., midibüsün kırılan penceresinden içeriye giren itfaiye ve sağlık ekiplerinin uğraşları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Pencereden sedye ile çıkartılan Recep Ö. ile diğer yaralılar ambulanslarla Murat Devlet Hastanesi ile Tekirdağ'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Özcan Özdemir ve eşi Nalan Özdemir’in yansız bedenleri ise Muratlı Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ