AK Partili başkanlardan Özhaseki'ye ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, beraberinde Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler v

GÜNDEM 22.11.2021 16:52:00 0
AK Partili başkanlardan Özhaseki

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; makamında ağırladığı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın ile yerel yönetimler çalışmaları hakkında görüştü.

 

‘ANKARA’DAKİ EVİMİZDEYİZ’ NOTUYLA PAYLAŞTI

 

Ziyaret ile ilgili ‘Ankara’daki evimizdeyiz’ notuyla paylaşım yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Özhaseki ile istişarelerde bulunduklarını belirterek, “AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ettik. Ziyarette başkanımız ile istişarelerde bulunduk. Başkanımıza nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

İLÇELERDEKİ ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

 

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de, “Kırklareli ve Tekirdağ’dan başkanlarımız ile bir araya geldik. Kırklareli Pehlivanköy Belediye Başkanımız Hüseyin Açıkel, Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin, Kırklareli İl Başkanımız Alper Çiler, Vize İlçe Başkanımız Ahmet Aydın ile ilçelerimizdeki yerel yönetimler çalışmalarımızı konuştuk” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN