Kurtuluş konserinde Selda Bağcan sahne alacak 

Edirne'nin kurtuluşunun 99. yılı dolayısıyla Edirne Belediyesi tarafından düzenlenecek Kurtuluş Konserinde sevilen sanatçı Selda Bağcan sahne alacak. Ünlü sanatçı Selda Bağcan, şarkılarını

GÜNDEM 22.11.2021 16:39:00 0
Kurtuluş konserinde Selda Bağcan sahne alacak 

Edirne Belediyesi, Edirne’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

 

SEVİLEN ŞARKILARINI EDİRNELİLER İÇİN SESLENDİRECEK

 

Bu kapsamda 25 Kasım Perşembe günü, resmi geçit törenlerinin yanı sıra akşam 21.00’de Saraçlar Caddesi’nde de Kurtuluş Konseri düzenlenecek. Konserde sahne alacak olan ünlü sanatçı Selda Bağcan, sevilen şarkılarını Edirneliler için söyleyecek.

 

“COŞKUYLA KUTLAMAYA HAZIRLANIYORUZ”

 

Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Tüm Edirne halkını kurtuluş coşkusunu yaşamak için 25 Kasım Perşembe Günü Saraçlar Caddesi’ne davet ediyorum. Tarihi boyunca birçok kez işgale uğrayan kadim şehrimiz Mudanya Ateşkes Mütarekesi’yle 25 Kasım 1922 yılında bir daha terk edilmemek üzere ebedi Türk Yurdu olarak tarihe adını yazdırmıştır. O gün bugündür, huzurun hüküm sürdüğü bu kentte; barışın, huzurun ve kardeşliğin şehri Edirne’mizde, kentimizin kurtuluşunun 99. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Tüm hemşehrilerimi de bu haklı gurura, bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN