Çocuk tiyatrosu Çerkezköylü minikleri ağırladı

'Canım Kardeşim Benim 3' adlı müzikli çocuk tiyatrosu, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün kültür ve sanat aktiviteleri çerçevesinde Çerkezköy

GÜNDEM 22.11.2021 10:28:00 0
Çocuk tiyatrosu Çerkezköylü minikleri ağırladı

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde 21 Kasım Pazar günü saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere 2 seansta sahnelenen Canım Kardeşim Benim 3 isimli müzikli çocuk tiyatrosuna Çerkezköylü minikler ilgi gösterdi.  

 

 

ÇOCUK KİTAPLARI HEDİYE EDİLDİ

 

Tiyatroyu izlemeye gelen çocuklara Çerkezköy Belediyesi tarafından bastırılan ‘Uçabileceğini Hayal Eden Tavuk’ ve ‘Balino’ isimli çocuk kitapları hediye edildi.

 

 

“OKUL STRESİNİ ATMALARINI ARZU ETTİK”

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, “2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatili 22 Kasım Pazartesi günü sona erdi. Tatilden önce çocuklarımızı müzikli çocuk tiyatrosu ile buluşturmak istedik. Bu çerçevede 21 Kasım Pazar günü ‘Canım Kardeşim Benim 3’ adlı müzikli çocuk tiyatrosunu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezimize getirerek, çocuklarımızın eğlenmesini, pandemi ve okul stresini atmalarını arzu ettik. Tiyatromuza katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyor, eğitim ve öğretim hayatlarında üstün başarılar diliyorum” dedi. Müzikli çocuk tiyatrosunun sonunda Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş tarafından tiyatro ekibine gösterileri için teşekkür edilerek, çiçek takdim edildi.

 

Haber / İrem BANÇO