Başkan yüksel, spor sahaları ve çocuk parklarını inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Atatürk Mahallesi'nde yapımı devam eden spor sahaları ve çocuk parklarında incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

GÜNDEM 18.11.2021 14:49:00 0
Başkan yüksel, spor sahaları ve çocuk parklarını inceledi

Atatürk Mahallesi’nde inşa edilen ve yapımları son aşamaya gelilen halı saha ile çocuk parkındaki çalışmaları inceleyen Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi olarak 2021 yılını Gençlik ve Spor Yılı ilan ettiklerini ve bu kapsamda çok sayıda spor tesisini hayata geçirdiklerini belirtirken, yeni tesisler için de çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

 

 

“SÜLEYMANPAŞA'MIZIN YÜKSELEN GENÇLİĞİNE ARMAĞAN EDECEĞİZ”

 

Spora ve gençlere yaptıkları yatırımlar ve hizmetler neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldıkları ödülün kendilerini bu yatırım ve hizmetler konusunda teşvik ettiğini söyleyen Yüksel, “Atatürk Mahallemizde yapımı son aşamaya gelen spor sahalarımız ve çocuk oyun parkımızda incelemelerde bulunduk. Şehrimizde inşa ettiğimiz diğer spor sahalarımızın açılışını çok yakında gerçekleştirerek, Süleymanpaşa'mızın yükselen gençliğine armağan edeceğiz” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN