Vali Yıldırım, dernek başkanları ile bir araya geldi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; Trabzon Şalpazarı Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ve dernek üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Ali Rıza Açı

GÜNDEM 18.11.2021 13:16:00 0
Vali Yıldırım, dernek başkanları ile bir araya geldi

Süleymanpaşa’da bir otelde düzenlenen Şehit Yakınları ve Gazilerimize Vefa Yemeği organizasyonunda dernek başkanları ve aileleri ile bir araya gelen Vali Aziz Yıldırım’a; Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb Osman Kılıç eşlik etti.

 

 

“BAŞ TACIMIZ”

 

Yemekte konuşan Vali Yıldırım, “Bu vatanın her santimetresinde bu ezan duyulacaktır, bu bayrak vatanımızın her santimetrekaresinde özgürce dalgalanacaktır. Bunu sağlayabilmek için sizler ailenizden şehit verdiniz, şehitler verdik, hepimizin ailesinde şehitler var. Gazi oldunuz, bunun için oldunuz. Şehit aileleri çok kıymetli, şehitlerimizin bize emanetidir. Gazilerimiz de çok kıymetli onlar hem aileleri hem kendileri baş tacımızdır” ifadelerini kullandı.  Program, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / İrem BANÇO