Süleymanpaşa'ya 'gençlik' ödülü

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 16-21 Kasım'da Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik "Tam Bana Göre Festival" sloganıyla düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'n

GÜNDEM 17.11.2021 16:50:00 0
Süleymanpaşa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'nde yaptığı konuşmada tüm katılımcıları selamlayarak “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın nüfusu 100 binin üzerindeki 145 büyükşehir, il ve ilçe belediyemizle düzenlediği gençlik festivalimize hoş geldiniz” dedi.

 

 

"GELENEKSEL HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

 

Festivalin hayırlı olmasını dileyen ve festival bünyesinde altı gün boyunca çok sayıda etkinliğin gerçekleştirileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, festivalde belediyelerin gençler konusunda yaptıkları çalışma ve projeleri birbirleriyle paylaşacaklarını da ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri Yarışması'nın ödüllerini verecekleri belediyeleri ve belediye başkanlarını tebrik ederek, ilkinin açılışını yaptıkları gençlik festivalini gelecek yıllarda daha da geliştirerek sürdürmeyi ve geleneksel hâle getirmeyi planladıklarını bildirdi. Festival günleri boyunca okulların ara tatile girmesini de fırsat bilerek Türkiye’nin dört bir yanından 100 bin öğrencinin Ankara'ya geleceğini ve etkinliklere katılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böylece gençlerimiz kendileri için yapılan çalışmaları bizzat görme ve içinde yer alma imkânı bulacak. Şehir ziyaretlerimizde ve Millet Kütüphanesi’nde gençlerimizle yaptığımız sohbet toplantılarında aslında çok fazla ortak noktamız olduğunu gördük. Gençlik festivalimizde bu müştereklerimizi bir kez daha müşahede etme imkânı bulacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

 

 

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediyelerin katılımıyla organize edilen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’ne katılan Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa’da gençlere yönelik gerçekleştirilen yatırım ve hizmetleri tanıttı. Süleymanpaşa Belediyesi, 2021 yılında gençlere yönelik olarak yapılan yatırım ve hizmetler dolayısıyla ödüle layık görülürken, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

 

 

“BU GURUR HEPİMİZİN”

 

Başkan Yüksel, ödül töreninin ardından yaptığı açıklamada “Süleymanpaşa Belediyesi olarak 2021 yılında “Gençlik ve Spor Yılı” temasıyla gençlerimize yönelik şehrimizde hayata geçirdiğimiz projeler dolayısıyla, ödüle layık görülen belediyelerden biri olduk. Gençlerimize yönelik yatırımlarımızın ödülünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almanın onurunu ve mutluluğunu yaşadık. Bu gurur hepimizin” dedi.

 

 

GENÇLERE YÖNELİK PROJELER TANITILDI

 

Süleymanpaşa Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi’nin stantlarında belediyelerin gençlere yönelik gerçekleştirdiği projeler ve yapılan hizmetler tanıtıldı. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da beraberindeki partililerle birlikte stantları ziyaret etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU