TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Tekirdağ TSO'ya ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Büşra Ertekin ve beraberindeki Müdür Yardımcıları Mustafa Püsküllü ve Hayriye Selin Karaman, Okul Aile Birliği Başkan Yardımc?

GÜNDEM 16.11.2021 16:52:00 0
TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Büşra Ertekin, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmeleri ve öğrencilere son teknoloji ve sistemlerle ile donatılan okul kazandırdıkları için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu nezdinde Cengiz Günay’a teşekkür etti. Ertekin, okulun son durumu hakkında da bilgiler verdi.

 

“ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ BİZLERİN YARINLARI, UMUTLARI”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ TSO Başkanı Günay da “Şehrimize TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde okul kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz bizlerin yarınları, umutları. Bu nedenle onlara sağladığımız her imkân, her yatırım ülkemizin gelişimine yaptığımız yatırımdır ve her fırsatta ifade ettiğimiz gibi değerini yitirmeyen ve her zaman kazandıran yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Ümit ediyorum ki 2019-2020 eğitim-öğretim yılı içinde kıymetli Başkanımız Rifat Bey’in de katılımı ile resmi bir törenle okul açılışımızı gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

 

Haber / İrem BANÇO