Beste Emre Güngör, yeniden Kent Konseyi Başkanı seçildi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplanı Salonu'nda gerçekleştirilen Süleymanpaşa Kent Konseyinin Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

GÜNDEM 16.11.2021 16:33:00 0
Beste Emre Güngör, yeniden Kent Konseyi Başkanı seçildi

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Başkan Beste Emre Güngör, tek aday olarak katıldığı seçimde geçerli oyların tamamını alarak yeniden Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçildi.

 

KONGRE TEK LİSTE HALİNDE GERÇEKLEŞTİ

 

Genel Kurula katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, seçim öncesi yaptığı konuşmada, Başkan Beste Emre Güngör ve yönetim kuruluna çalışmaları ve Süleymanpaşa’nın tanıtımına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, “Süleymanpaşa Kent Konseyimizin olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayımız Sayın Beste Emre Güngör’e başarılar diliyorum. Tek liste halinde gerçekleşen kongrenin, şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, konsey yönetimimizi tebrik ediyorum. Yeni dönemde de başarılı çalışmalara, projelere imza atacaklarından hiç şüphem yok” dedi.

 

 

YENİDEN GÖREVE SEÇİLDİ

 

Yeniden göreve seçilen Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre Güngör ise “Üyelerimizden, Süleymanpaşa halkından ve Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yüksel ve ekibinden aldığımız destek, bizi bu yolda daha azimli çalışmaya teşvik ediyor. Bugüne kadar yanımızda olan ve yeni dönemde girişeceğimiz projelerimizde katkı sunacak olan herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO