Yazarlar Kapaklı'daki okurlarıyla buluştu

Yazarlar Haluk Ecevit ve Erkin Saçar, Kapaklı Belediyesi tarafından Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte okurlarıyla bir araya geldi. Okurları için kitaplarını imzalayan Haluk Ecevit

GÜNDEM 14.11.2021 15:01:00 0
Yazarlar Kapaklı

 

Çocuklara kitabı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak ve genç okurların kütüphanelerle tanışmalarını sağlamak amacıyla 13-19 Kasım tarihleri arasında kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından yazar-okur buluşması düzenlendi.

 

 

OKURLARI İÇİN KİTAPLARINI İMZALADI

 

Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 15.00’da düzenlenen etkinlikte Maşatlığa Kırlayan Kızan, Darmaperuşan, Kral Amatokos’un Altın Maskesi ve Kayıp Zaman Çocukları kitaplarının yazarı Haluk Ecevit okurlarıyla buluştu. Okurlarıyla söyleşide bir araya gelen Haluk Ecevit, kitaplarının konu ve içerikleri, yazma sürecinden ve beslendiği kaynaklardan hakkında bilgi verdi. Çocuklara kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Ecevit, okurları için kitaplarını da imzaladı.

 

OKUMANIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

 

Saat 16.00’da da Liderim Öğretmenim kitabının ardından Bir Hayali’n Peşinde kitabını yayımlayan Yazar Erkin Saçar okurlarıyla bir araya geldi. Okumanın önemine değinerek, okumanın bir yaşından itibaren insan hayatına girdiğini belirten Saçar, özellikle ebeveynlere kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yazarlara çiçek takdim ederken, çocuk ve ailelere de teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU