Anne ve babasını öldürüp intihar etti

Çorlu'da yaşayan 20 yaşındaki Eren Aslankılıç aynı evde yaşadığı annesi Nurhan Aslankılıç ve babası emekli astsubay Ali Aslankılıç'ı tabanca ile vurarak öldürdükten sonra

GÜNDEM 14.11.2021 12:04:00 0
Anne ve babasını öldürüp intihar etti

Korkunç olay önceki gece Çorlu Alipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir süredir bunalımda olan 20 yaşındaki Eren Aslankılıç, evde oturdukları esnada annesi Nurhan ve babası emekli astsubay Ali Aslankılıç ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eren Aslankılıç, babasına ait tabancayla anne ve babasına ateş edip, ardından aynı silahla kendisini de vurdu.

 

MORGA KALDIRILDI

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Nurhan ve Ali Arslankılıç'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ali Eren Arslankılıç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı olay yerine gelerek cinayetle ilgili bilgi alırken, Cumhuriyet savcısı ve polisin incelemesinin ardından cesetler Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ