Kozuva'dan e-ticaret çağrısı

Geleceğin ticaretinin dijital pazarlama ve e-ticaret olduğunu belirten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da bulunan üyelerine dijital pazar

GÜNDEM 12.11.2021 18:16:00 0
Kozuva

 Dijital Trakya Projesi’ne dikkat çeken Süleyman Kozuva, bu projeyi çok önemsediğini belirterek “Üyelerimizi ısrarla bu süreci yakalamaya davet ediyorum. Burada en önemli husus, Trakya Kalkınma Ajansı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın da içinde bulunduğu Trakya Bölgesindeki 26 Oda ve Borsa’nın ortağı olduğu Trakya ABİGEM A.Ş. aracılığı ile KOBİ’lerimize dijitalleşme yolunda ihtiyaç duydukları desteklerin ücretsiz sağlanıyor olmasıdır” dedi.

 

DÜNYAYA AÇILMANIN EN KOLAY YOLU

 

Dünyaya açılmanın en kolay ve en etkili yolu haline gelen dijital pazarlama ve e-ticarete geçiş konusunu çok önemsediklerini dile getiren Başkan Kozuva, “Dijital pazarlamaya geçiş yapabilen firmalarımız çok kısa bir sürede işletmelerin sınırlarını aşarak dünyanın dört bir yanına satış yapabilecek seviyeye gelmektedir” dedi.

 

“ÜYELERİMİZ İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSAT”

 

Bu anlamda KOBİ’lerin e-ticaret ve e-ihracat alt yapısı ve dijital platform üyeliğini ücretsiz olarak bir yıl süreyle alabildiğini ifade eden Kozuva, “Bu süre üyelerimiz için gerçekten bulunmaz bir fırsattır. Çünkü aldıkları profesyonel destek ‘Dijital Trakya Projesi’ desteğidir. Bu projeden istifade etmek isteyen firmalarımıza ücretsiz yol gösterilmekte, hizmet verilmekte ve dijital pazarlama ve e-ticaret sistemine geçişleri sağlanmaktadır” şeklinde konuştu.

 

“DOĞRU ADRESE YÖNLENDİRMEYE HAZIRIZ”

 

Başkan Kozuva, kendi başına bu sistemi kurmak için birçok prosedür gerekirken burada sadece bir müracaatın yeterli olduğunu ifade ederek, “Bu bağlamda şimdiye kadar bizim de dâhil olduğumuz 26 Oda ile birlikte projeye imza atılmış ve yaklaşık bin KOBİ’miz e-ticaretle tanışmıştır” dedi. Bu sayının bu süreçte en az iki katına çıkmasını istediklerini dile getiren Kozuva, “İstiyoruz ki değerli üyelerimiz arasında dijital pazarlama ve e-ticarete geçmeyen firma kalmasın. Bu konuda bize yapılan müracaatlarda da biz üyelerimize yardımcı olmaya ve onları doğru adrese yönlendirmeye hazırız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU