İdlib şehitleri için anıt yapılacak

Suriye'nin İdlib kentinde 27 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşen hain saldırısı sonucu şehit olan 34 kahraman askerimiz için Lüleburgaz Kaymakamlığı, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ve Lüleburga

GÜNDEM 10.11.2021 15:36:00 0
İdlib şehitleri için anıt yapılacak

Lüleburgaz Kaymakamlığı, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ve Lüleburgaz Belediyesi iş birliğinde yapılacak anıt için ilk adım atıldı. Bu kapsamda Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Mehmet Kurugül, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli protokol imzaladı. Kısa süre içerisinde başlanacak çalışmalar sonucunda İdlib Şehitleri’nin aziz hatıraları yaşatılacak.

 

“PROTOKOLÜ İMZALADIK”

 

Protokolle ilgili açıklama yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, “Bundan 2 yıl önce hepimizin yüreğini yakan İdlib şehitlerimiz anısına 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığımız, Lüleburgaz Kaymakamlığımız ve belediyemiz iş birliğinde yapılacak İdlib Şehitleri Anıtı için protokol imzaladık. Vatan için toprağa düşmüş şehitlerimizin aziz hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum” dedi.

 

Haber / İrem BANÇO