Kaymakam Duru, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni denetledi

Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek denetimlerde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Nihal Küçükya

GÜNDEM 9.11.2021 14:07:00 0
Kaymakam Duru, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

 

Ziyaret ve denetimle ilgili bilgi veren Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “Ziyaret ve denetim esnasında hastanemizin hizmetleri ile ilgili hem vatandaşlarımızdan hem de hastane başhekimi ve diğer personellerimizden bilgi aldık. Son derece mükemmel yapılmış ve donatılmış hastanemizin kaliteli hizmetleri ile ilgili vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyet için hastane yönetici ve personelimize çok teşekkür ettik” dedi.

 

 

“EKSİKLERİ GİDERMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Vatandaşların az da olsa hizmetler ile ilgili dile getirdikleri eksiklikleri de dinlediklerini dile getiren Duru, “Hastanemizde insanımıza eksiksiz hizmetlerin sunumu için de başhekimimizi ve personelimizi uyardık. Çerkezköy’ümüzde vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunan bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızı böyle ansızın hem ziyaret edeceğiz hem de denetleyeceğiz” dedi. Kaymakam Duru, bu vesileyle hem personelin moral ve motivasyonunu artıracaklarını hem de öğretici bir şekilde eksiklikleri gidermeye çalışacaklarını belirtti.

 

Haber / Buse SERİN