Halk Akademisi'nde eğitimler başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulan ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 4 farklı branşta kursların verildiği Çerkezköy Halk Akademisi'nde eğitimler başladı. Belediye Başkanı Va

GÜNDEM 8.11.2021 17:19:00 0
Halk Akademisi

Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nin artık Çerkezköy Halk Akademisi olarak hizmet vermeye başladı.

 

 

AKIL VE ZEKA OYUNLARI ALANI VAR

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, 140 öğrenci kapasiteli olan Halk Akademisi’nde 8’inci sınıflar için takviye ve destek kurslarının konusunda uzman eğitmenler tarafından verilmeye başlandığını belirterek, “Çerkezköy Halk Akademisi’nde 7 derslik, kütüphane, bir adet de ders çalışma akıl ve zeka oyunları alanı var. Halk Akademimizde 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik takviye ve destek kursları branşında uzman öğretmenlerimiz tarafından hafta sonu itibari ile verilmeye başlandı. Halk Akademimizde kentimizde ikamet eden öğrencilerimize yönelik Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Türkiye Cumhuriyeti İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük branşlarında destek kursları veriyoruz” dedi.

 

 

REHBERLİK HİZMETİ DE VERİLECEK

 

Çerkezköy Halk Akademisi’ne kayıt yaptıran öğrencilere ücretsiz ulaşım ve beslenme desteği de sağladıklarını belirten Vahap Akay, “Meslek tanıtım rehberliği hizmetinin de verileceği Halk Akademimizde öğrencilerimiz, kültürel faaliyetler, eğitim içi konferanslar, birebir etüt ve atölye çalışmalarından da faydalanabilecekler” şeklinde konuştu.

 

Haber / İrem BANÇO