Süleymanpaşa Otogarı'nda sona yaklaşıldı

İnşaat çalışmalarında sona yaklaşılan ve yakın bir tarihte hizmete açılması planlanan Süleymanpaşa Otogarı'nın giriş güzergâhları olan Hayri Mumcuoğlu Caddesi ve Mustafa Faik Öztrak Caddes

GÜNDEM 5.11.2021 17:00:00 0
Süleymanpaşa Otogarı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan ve bin 750 metre uzunluğa, 15 metre genişliğe sahip yolda toplamda 4 bin 500 metreküp beton serimi yapıldı.

 

“İLÇEMİZİN ÖNEMLİ İHTİYAÇLARINDAN BİRİ”

 

Yetkililer, otogara giriş güzergâhlarının İstanbul-Malkara ve şehir merkezi yönünden gelecek araçlar için çevre yolu üzerinden, Hayri Mumcuoğlu Caddesi'nden, Muratlı yönünden gelecek araçlar için ise Mustafa Faik Öztrak Caddesi'nden olacağını kaydederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, “İlçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan Süleymanpaşa Otogarımızın inşaat çalışmalarında sona yaklaşmış durumdayız. Yakın zamanda açılışını yapacağımız otogarımızın bağlantı yollarında, beton yol serim çalışmalarını da tamamlamış bulunuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi daha da ileri taşıyacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracak yatırım, proje ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ