Hizmet Noktası ile 39 kişi iş sahibi oldu

Keşan Belediyesi'nde oluşturulan İŞKUR Hizmet Noktası'nda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Özçınar, "Gelen CV'lerden 42 adet

GÜNDEM 4.11.2021 17:37:00 0
Hizmet Noktası ile 39 kişi iş sahibi oldu

Belediye Başkan Yardımcısı Özçınar, Keşan Belediyesi’nin istihdama yönelik hizmetlere devam ettiğini açıkladı

 

“TEK TEK İNCELİYORUZ”

 

İŞKUR Keşan Müdürlüğü ile Keşan Belediyesi arasında imzalanan protokol ile belediye binasında İŞKUR Hizmet Noktası oluşturulduğunu kaydeden Özçınar, “İş arayanlar ile iş verenler arasında köprü olduk. Çalışmalarımız devam ediyor. İstihdam ofisimiz kısa zamanda önemli işler gerçekleştirdi. 260 CV aldık ve bunları tek tek inceleyerek, sınıflandırdık. Gelen CV’lerden 42 adetini kriterleri uygun iş yerlerine ilettik. Burada da önemli bir rakam elde ettik. Bizim iş verenlere ilettiğimiz, ‘Bu vatandaşımız, hemşehrimiz sizin aradığını şartları taşıyor’ dediğimiz 42 kişiden 39’u iş başı yaptı. Gerçekten çok önemli bir rakam” ifadelerini kullandı.

 

“İŞ VERENLER İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURUYORUZ”

 

“İş arayan ve iş verenler hizmet noktasına başvuruda bulunabilir” diyen Özçınar, “Keşan Belediyesi olarak iş verenler ile iş arayanları buluşturuyoruz. Biz burada yardımcı bir kurumuz. Keşan Belediyesi İşkur Hizmet Noktası olarak personel arayanlara, iş arayanlara yol gösteriyoruz. Hem iş arayanlar hem de personel arayanlar sanayi sitemize, berbere, kasaba, manava, tekstil firmalarına, fabrikalara veya evde bakım hizmeti, bebek bakımı için eleman arayana biz burada hem part time hem de tam zamanlı eleman bulma noktasında yardımcı olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN