Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin 535'inci şubesi Kapaklı'da açıldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin 535'inci şubesi Kapaklı'da açıldı. AçÄ

GÜNDEM 3.11.2021 15:42:00 0
Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin 535

Çerkezköy’de Gazi Osman Paşa, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Fevzipaşa, İstasyon, Kızılpınar Namık Kemal, Fatih ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerinde 7 mağazası bulunan Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market, Kapaklı’daki ilk mağazasını da önceki gün açtı.

 

535’İNCİ ŞUBE AÇILDI

 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’in 535’inci şubesi Atatürk Mahallesi Erbay Caddesi’nde vatandaşların hizmetine açıldı. Önceki gün düzenlenen açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Sevgi Aksoy ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Kaymakam Bayram Sağır ve davetliler marketi gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.

 

 

YÜZDE 70’Sİ TARIM KREDİ’YE AİT ÜRÜNLERDEN OLUŞUYOR

 

Kooperatif Market mağazalarında temel gıda, atıştırmalık, içecek, şarküteri ve kahvaltılık, et ve dondurulmuş ürünler, meyve ve sebze, temizlik ürünleri, sıvı yağ ve margarinler, kişisel bakım, kağıt ürünleri, gıda dışı olmak üzere ürünlerin yüzde 70’inin Tarım Kredi'ye ait ürünlerden oluştuğu belirtildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU