Demir: Cesurlar hareketi 4 yaşında

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti'nin 4'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Demir, "Halkımızın derdini,

GÜNDEM 23.10.2021 16:11:00 0
Demir: Cesurlar hareketi 4 yaşında

 İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener öncülüğünde, ‘Cesurlar hareketi’ olarak Türk siyaset sahnesine güneş gibi doğduğunu kaydeden Ekrem Demir, “Aziz Milletimizin geleceğine umut ışığı olan hareketimizin, davamızın İYİ Parti çatısı altına girişinin 4’üncü yıldönümünün haklı gururunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in inançlı ve dik duruşu ile geride kalan 4 yıl içinde ciddi engelleri geçtik” dedi.

 

“İYİ PARTİ İLK SEÇİMLERDE İKTİDAR OLACAKTIR”

 

Demir, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere her partilimiz İYİ Parti bayrağını en yukarıya taşımak için gece gündüz demeden emek harcıyor. Edirne’de tüm teşkilatlarımızla sahadayız ve çalışıyoruz. Halkımızın derdini, sıkıntısını dinliyor, İYİ günde kötü günde yanlarında yer alıyoruz. Çok çalışmaya devam edeceğiz ve İYİ Parti ilk seçimlerde iktidar olacaktır, Genel Başkanımız ise Başbakan olacaktır. Türkiye bu cesur kadro ile Türkiye İYİ olacak. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 4. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm teşkilatlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum”

 

Haber / Buse SERİN