Kapaklı'ya Engelsiz Yaşam Parkı kazandırılıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerine Engelsiz Yaşam Parkı kazandırılıyor. Yetkililer, 3 bin 615 metrekare alanda yapımına başlanan Engelsiz Yaşam Parkı'nda bin 30 metrekare

GÜNDEM 22.10.2021 17:15:00 0
Kapaklı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılacak 13 yeni park ve yaşam alanından biri olan Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerine yapılacak Engelsiz Yaşam Parkı’nda çalışmalar başladı.

 

 

“GÜZEL BİR SOSYAL YAŞAM ALANI OLACAK”

 

Toplam 3 bin 615 metrekare alanda yapımına başlanan Engelsiz Yaşam Parkı’nda bin 30 metrekare engelsiz çocuk alanlarının yanı sıra basketbol sahası, tenis-voleybol sahası, yürüyüş yolu, oturma alanları ve peyzaj düzenlemesinin de yer alacağını belirten yetkililer, “Daha yeşil ve daha fazla sosyal yaşam alanları olan bir Kapaklı için çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentimize 13 yeni park ve yaşam alanı kazandırılıyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerine Engelsiz Yaşam Parkı yapılıyor. 3 bin 615 metrekare alanda yapımına başlanan Engelsiz Yaşam Parkı’nda bin 30 metrekare engelsiz çocuk oyun alanları yer alacak. Bir adet basketbol sahası, bir adet de tenis ve voleybol sahası olacak. 2 spor tesisinin de yer alacağı park alanında yürüyüş ve gezinti yolları bulunacak. Oturma alanları, peyzaj çalışmaları ve aydınlatma çalışmalarıyla park mahalle sakinlerinin nefes alacağı güzel bir sosyal yaşam alanı olacak” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ