Başkan Çetin: Sıcak asfalt seferberliği devam ediyor

Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt seferberliği yoğun tempoyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kentimiz genelinde sıcak asfalt serim, kilit taş yol, beton yol ve kal

GÜNDEM 22.10.2021 16:38:00 0
Başkan Çetin: Sıcak asfalt seferberliği devam ediyor

Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesi’nde sıcak asfalt seriminin devam ettiğini kaydeden belediye yetkilileri, Atatürk Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde birçok cadde ve sokakta ise çalışmaların tamamlandığını kaydetti.  Yetkililer, Cumhuriyet Mahallesi Didem Sokak, Şafak Sokak, Kıvanç Sokak, Sarmaşık Sokak, Fulya Sokak, Dilber Sokak’ta asfalt seriminin tamamlandığını, Muhtar Çetin Dilsiz Sokak, Bülbül Sokak ve Erdem Sokak’ın ise bir kısmının asfaltlandığını da belirtti.

 

 

“BİRÇOK CADDE VE SOKAĞIMIZI ASFALTLADIK”

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, “Kentimiz genelinde sıcak asfalt serim, kilit taş yol, beton yol ve kaldırım gibi üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda sıcak asfalt serim çalışmalarımız belirli program dahilinde Cumhuriyet Mahallesi ve Atatürk Mahallemizde devam ediyor. Birçok cadde ve sokağımızı asfaltladık. Aydınlatma çalışmalarımızla ışıl ışıl bir görünüme kavuşan Mithatpaşa Caddemizin ardından Yaşar Doğu Caddemizde de baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştiriyoruz. Hizmetin en iyisini hayata geçirmek için çalışmalarımıza yoğun bir programla devam ediyoruz. Tamamladığımız çalışmaların vatandaşlarımıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO