1911 Çerkezköyspor'dan tanışma ziyaretleri

Bölgesel Amatör Ligde bu sezon şampiyonluk hedefleyen 1911 Çerkezköyspor yeni yönetimi ile tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kay

SPOR 22.10.2021 16:25:00 0
1911 Çerkezköyspor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) futbol takımı Çerkezköy 1911 Spor Kulübü başkanı Murat Yiğit Aslan, kulüp yönetiminden Semih Arda, Engin Baysak, Faik Onur Kaya, Hüseyin Gökçeli ve Ragıp Cin, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya ziyarette bulundu.

 

SEZON AÇILIŞINA DAVET ETTİ

 

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sezon elimizi taşın altına koyarak kulübümüz kayyuma devredilmesin diye yönetim kurulu arkadaşlarımızla sahip çıktık. Esnafımızın ve iş adamlarımızın destekleriyle sezon öncesi iddialı bir ekip kurduk. Grupta hedefimiz şampiyon olmak, bir üst turda da 3.lige çıkmaktır. Ligde ilk maçımızı 31 Ekim tarihinde deplasmanda Muratlı Belediyespor ile oynayacağız. Sizi Pazar günü saat 15.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda gerçekleştireceğimiz Sultangazispor ile yapacağımız sezon açılışı maçına  bekliyoruz” dedi.

 

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Ziyaretten ötürü Kulüp yöneticilerine teşekkür eden Kaymakam Murat Duru, “ İlçemizin takımlarına her zaman desteğimiz sürecek. Sporun birleştirici gücüyle birlikte gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek gerekir. Biz de bulunduğumuz, görev yaptığımız bölgelerde spora ve sporcuya desteklerimizi sürdürdük. Sizlerin de her zaman yanınızda olacağız” dedi. Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya isminin yazılı olduğu 59 numaralı forma ve atkı hediye etti.

 

SEZON AÇILIŞINA DAVET ETTİ

 

Kaymakamlıktan ayrılan kulüp yönetimi ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Yeni sezon öncesi kulübe başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,” İnşallah imkanlarımız doğrultusunda dün olduğu gibi bugünde kulübümüzün yanında olacağız” dedi. Başkan Murat Yiğit Aslan’da günün anısına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay forma ve atkı hediye ederken, hafta sonunda gerçekleştirilecek olan sezon açılışına davet etti.

 

 

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

 

1911 Çerkezköyspor yönetimi İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker, ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı İrfan Tombalak’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ İrmet Hospital her yıl kulübümüzün sağlık sponsoru oluyor. Ayrıca maddi ve manevi desteğini de unutmamak gerekiyor. İrmet Hospital ailesine teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretten ötürü 1911 Çerkezköyspor yönetimine teşekkür eden İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker, kulübe desteklerinin bu yılda devam edeceği sözünü verdi.

 

Haber / Buse SERİN