Edirnespor'dan Tuncaspor'a destek

Bölgesel Amatör Ligin başlamasına sayılı günler kala Edirnespor Başkanı Savaş Üner ve Edirnespor yöneticileri Tuncaspor takımını antrenman esnasında ziyaret ederek her zaman Tuncaspor'un yanında olacaklar

SPOR 22.10.2021 16:18:00 0
Edirnespor

Tuncaspor tesislerinde antrenman öncesi konuşan Ahmen Enginler,  “Bu yıl pandemi nedeniyle gelen ertelemeler sonunda yakında BAL'da grubumuzda yerimizi alacağız. Şu anda kadromuzda 14 oyuncumuz var. Bu oyuncularımızın çoğunu pandemi döneminde yaptığımız antrenmanlarda seçtik. 15 gündür yoğun olarak antrenmanlarla lige hazırlanıyoruz. Onları takımımıza kazandırdık ama halen çok eksikliklerimiz var, onları tamamlamaya çalışıyoruz.  Ligin başlamasına az bir süre kalmasıan karşın eksikliklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Recep Gürkan, Edirnespor Başkanı Savaş Üner'den büyük destek alıyoruz ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Edirnespor yönetiminde görev alan Onur Yaren Ayaydın, Yavuz Arslan, Mehmet Emin Altuntaş, Ayhan Dinç, Mahmut Saner Mutlu, Süleyman Fırtına' a bu süreçte bizlerin yanında olarak destek veriyorlar, kendilerine de Tuncaspor olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

 

9 TAKIM BULUNUYOR

 

Enginler,  Grubumuzdaki takımların tamamı Trakya sınırları içersinde. 9 takımız, her hafta bir takım bay olarak devam edecek. Ligin sonunda iki takım küme düşecek, bizim bu yıl tek bir amacımız var, iyi futbolun yanında ligde kalmak için mücadele edeceğiz. Bu grupta ligde kalma bile büyük başarı sonuçta. Oyuncularımızın tamamı süper amatör ve U liglerinden gelen oyuncular. BAL tecrübesi olan hiçbir oyuncumuz yok takımda. Deplasmanlarımızın tamamı günü birlik olacak. Bu da bizim deplasman masraflarımızı önemli oranda azaltmış olacak. Maçlarımızı Saraçhane stadında oynayacağız.  Edirne'yi merkezde Bölgesel Amatör Ligde Tuncaspor temsil ediyor. Edirne'lilerin desteğine ihtiyacımız var. Ülkemizde mevcut ekonomik kriz de var, bunun da bilincindeyiz ama biz Tuncaspor olarak elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağız” dedi.

 

Haber /Şaban KARDEŞ