ÇTSO Meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı önceki gün Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM 21.10.2021 17:40:00 0
ÇTSO Meclisi toplandı

ÇTSO Konferans Salonu’nda yapılan toplantı yoklamanın ardından saygı duruşu ile başladı. Toplantıda ilk olarak 2021 yılı eylül ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşülürken, eylül ayı itibarı ile 2021 yılı gelir hedefinin yüzde 95’inin gerçekleştiği, gider bütçesine göre ise harcamaların yüzde 48,5 olarak gerçekleştiği belirtildi.

 

YAPILABİLECEK YATIRIMLAR VE İHRACAT OLANAKLARI

 

Toplantıda Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Özbekistan Taşkent Uzbuild 2021 Yapı fuarı ve iş ziyareti hakkında meclisi bilgilendirirken, Özbekistan’da yapılabilecek yatırımlar ve ihracat olanakları hakkında da konuştu.

 

RESMİ AÇILIŞ PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

 

Meclis Toplantısının bir sonraki gündem maddesinde de 24-27 Ekim tarihleri arasında 5’incisi düzenlenecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’yla ilgili bilgi verildi. ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek olan fuarda 100’e yakın firmanın stant açacağını ve fuarın resmi açılışının 25 Ekim pazartesi günü Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un katılımıyla yapılacağını belirtti. Hakan Gel, fuar süresince markalaşma, patent, satın alıma konularında çeşitli sunumların yapılacağını da ifade etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU