Başkan Gürkan, muhtarlarla bir araya geldi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Edirne'deki mahalle muhtarları ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

GÜNDEM 21.10.2021 17:32:00 0
Başkan Gürkan, muhtarlarla bir araya geldi

Yemekte konuşan Başkan Gürkan, “Demokrasinin gerçek temsilcisi muhtarlarımızı ve hayatın gerçek temsilcisi hanımefendileri burada görmek, benim için bir kıvanç kaynağı. İyi ki varsınız. İyi ki geldiniz. Sizleri seviyoruz. Seçimle bir yere gelmek çok kutsal, çok onure edici, çok mutluluk verici. Sevgili muhtarlarım şunu hiç unutmayın. Seçimle gelinen ister 10 haneli bir köy olsun, ister 16 bin nüfuslu şehir olsun, isterse Türkiye gibi bir ülke olsun. Hiç fark etmez, halkın oyu ile gelinen bütün görevler, aynı oranda kutsaldır, aynı oranda onurludur aynı oranda değerlidir. Bir kez daha yürekten kutluyorum. Kuşkusuz hepimiz temsileyetimizi aldığımız, beldemizin, yöremizinin, köyümüzün sorunlarına çözüm bulabilmek için mücadele ediyoruz” dedi.

 

“İKİ KAPI DA SİZE HER ZAMAN AÇIK”

 

Edirne Belediyesi’nin bu ildeki en büyük belediye olduğunu belirten Gürkan, “Ekonomik anlamda da personel sayısı anlamında da en büyük belediye. Elbette yasal sınırlarımız var. O yasal sınırlarımız bizi bağlıyor. Ama yasal sınırların dışında paylaşabildiğimiz her türlü imkanı da sizlerle paylaşmaya hazırız. Orada 121 yıllık belediye binası var. Türkiye’deki en eski belediye binalarından birisi. Orada iki kapı var. Biri dış kapı, bir de başkanlık odasının kapısı. O iki kapı da her zaman açık. Çalmadan girebilirsiniz” diye konuştu.

 

Haber / Erdal AYDIN