Tekirdağ TSO'dan öğrencilere bot ve mont yardımı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de desteğiyle, Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy'de ihtiyaç sahibi öğrencilere bin 200 öğrenciye bot ve mont yardımında bulund

GÜNDEM 21.10.2021 16:16:00 0
Tekirdağ TSO

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan yardım kutuları, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy’deki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

 

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ EĞİTİMDEN GEÇİYOR”

 

Eğitim yardımlarını geleneksel hale  getirerek yardımları idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “Yardımlarımızın eksiksiz ve zamanında yapılması için gerekli tedbirleri alarak hassasiyet gösterdik. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için titiz davrandık. İş dünyası temsilcileri olarak eğitime ve eğitim gören öğrencilerimize büyük önem veriyoruz. Biliyoruz ki, ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek olup sosyal sorumluluk adına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” dedi. Yardımda katkısı olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte çalıştıkları İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine de teşekkür eden Günay, yardımın öğrencilerin eğitimine fayda sağlamasını temenni etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ