Taziye çadırları yeniden kurulmaya başlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından 2016 yılında hizmet vermeye başlayan, pandemi tedbirleri nedeniyle bir süre faaliyetlerine ara verilen taziye çadırları yeniden kurulmaya başlandı. 

GÜNDEM 21.10.2021 11:04:00 0
Taziye çadırları yeniden kurulmaya başlandı

Pandemiyle birlikte faaliyetlerine ara verilen taziye çadırları ve taziye yemeği Çerkezköy Belediyesi tarafından yeniden uygulamaya sokuldu. Taziye çadırlarının, cenaze sahiplerinin talepleri doğrultusunda vefat eden vatandaşların evlerine yakın bir noktaya kurulduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, cenaze sahiplerinin talebi halinde cenaze defin olduktan sonra mezarlıkta ücretsiz olarak taziye yemeği ikramında da bulunduklarını belirtti.

 

 

"ACILI GÜNLERİNDE DE YANLARINDAYIZ”

 

Pandemi tedbirleri nedeni ile bir süre ara verdikleri taziye çadırı ve taziye yemeği ikramlarına yeniden başladıklarını ifade eden Başkan Akay, Çerkezköy halkının mutlu ve güzel günlerinde olduğu gibi acılı günlerinde de de yanında olmaya devam ettiklerini belirtti. Akay, vatandaşların, taziye yemeği ve taziye çadırı hizmetlerinden hiçbir ücret ödemeden faydalanabildiğini ifade etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ