Vali Yıldırım, muhtarları ağırladı

19 Ekim Muhtarlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'da da törenle kutlandı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu'nda mu

GÜNDEM 19.10.2021 16:25:00 0
Vali Yıldırım, muhtarları ağırladı

19 Ekim Muhtarlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’da da törenle kutlandı. Tarihi Valilik Binası önünde düzenlenen çelenk sunma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Sadık, Süleymanpaşa mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Program Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Sadık’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından sona erdi.

 

 

“ÖNEMLİ BİR KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORLAR”

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda muhtarlarla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Vali Yıldırım; “Muhtarlar devlet teşkilatı içerisinde en önemli birimlerden biridir, çünkü halkla doğrudan doğruya irtibat kuran, halk tarafından seçilen, sevildiği, sayıldığı için seçilen insanlardır muhtarlar.  Kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi. Vali Yıldırım, muhtarlarla bir süre sohbet ederek muhtarların görev yaptığı mahallerle ilgili talep ve sıkıntılarını da dinledi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ