Başvuru sayısı 35 bine ulaştı

İçişleri Bakanlığı'nın Adreste Nüfus Hizmeti Projesi kapsamında sağlık problemi, engellilik durumu, yaşlılık ve diğer mücbir sebepler dolayısıyla nüfus müdürlüklerine gelemeyen vatan

GÜNDEM 18.10.2021 15:28:00 0
Başvuru sayısı 35 bine ulaştı

İçişleri Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından, "Siz Bize Gelemezseniz Biz Size Geliriz" başlığıyla Adreste Nüfus Hizmeti Projesi'ne dair videolu paylaşım yapıldı.

 

“SİZ BİZE GELEMİYORSANIZ BİZ SİZE GELİRİZ”

 

Yapılan paylaşımda görüşlerine yer verilen İçişleri Uzmanı Ezgi Arslan, şu ifadeleri kullandı: “Sosyal devlet anlayışıyla bir gönül projesi olarak hayata geçirdiğimiz Adreste Nüfus Hizmeti Projemiz, bizim genel müdürlük olarak en çok değer verdiğimiz ve hatta gurur duyduğumuz hizmetlerimizden bir tanesi. “Siz Bize Gelemiyorsanız Biz Size Geliriz” sloganıyla yola çıktığımız bu projeyle sağlık problemi, engellilik durumu, yaşlılık ve diğer mücbir sebepler dolayısıyla nüfus müdürlüklerimize gelemeyeceğini bildiren vatandaşlarımızın adreslerinde misafirleri oluyoruz ve başvurularını bulundukları yerde alıyoruz. 2017 yılından itibaren hayata geçirilen Adreste Nüfus Hizmeti Projemiz ile başvurusunu aldığımız vatandaş sayımız 35 bine ulaşmış durumda. Bu hizmetimiz ve diğer tüm hizmetlerimiz ile birlikte İçişleri Bakanlığı olarak Türkiye’nin neresinde ve ne koşulda olursa olsun tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz”

 

Haber / Buse SERİN