Utku ve Güler Sokak'ta düzenleme çalışması

Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi ile Hikmet Uğraş Caddesi'ni birbirine bağlayan Utku ve Güler Sokaklardaki sıcak asfalt kaplama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, "2 bin 176 metre bor

GÜNDEM 16.10.2021 16:32:00 0
Utku ve Güler Sokak

İstasyon Mahallesi’nde bulunan Hikmet Uğraş Caddesi ile Cengiz Topel Caddesi’ni birbirine bağlayacak ve her iki caddenin trafik yükünü azaltacak olan Utku ve Güler Sokak’taki düzenleme çalışmalar sürüyor.

 

“ALTERNATİF BİR GÜZERGAH OLUŞTURACAĞIZ”

 

Sokak düzenleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Utku ve Güler Sokağımızı Cengiz Topel Caddesi’nden Hikmet Uğraş Caddesi’ne bağlayarak, her iki caddemizin trafik yükünü azaltacağız ve alternatif bir güzergah oluşturacağız. Utku ve Güler Sokak’taki çalışmalarımız kapsamında 12 bin 96 metrekare sıcak asfalt kaplama, 5 bin 20 metrekare kaldırım yapımı gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

“SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”

 

Akay, “Ayrıca 2 bin 176 metre bordür, 200 metre yağmur suyu hattı, 305 metre uzunluğunda perde duvar imalatlarını tamamlayıp, güzergah boyunca her iki sokağımızda dekoratif aydınlatma çalışması gerçekleştireceğiz. Ekiplerimiz şu anda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor” dedi. Başkan Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından dün itibari ile başlatılan Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme çalışmaları hakkında da, “Utku ve Güler Sokaklarda asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayarak, bu sokakları vatandaşlarımız için alternatif bir güzergah haline getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO