Çokal Barajı'ndan Malkara'ya su verilecek

Çokal Barajı'nın işletmesini gerçekleştiren Gelibolu Gökbüet Barajı Su Birliği'nin Ekim Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, önceki gün yapıldı.

GÜNDEM 16.10.2021 16:20:00 0
Çokal Barajı

Önceki gün saat 15.00’da Gelibolu Atatürk Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda Gelibolu Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Mustafa Özacar’ın başkanlığında yapılan toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Malkara Belediyesi Meclis Üyesi Volkan Soğancılar ile Gökbüet Barajı Su Birliği Meclis Üyeleri katıldı. Toplantıda, Çokal Barajı’ndan Malkara’ya su verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

SU İHTİYACININ GİDERİLMESİNE KATKI SAĞLAYACAK

 

Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Malkara Belediye Meclis Üyesi Volkan Soğancılar; “Gelibolu Gökbüet Barajı Su Birliği Meclisi olarak bugün Malkara’mızın Çokal Barajı’ndan su talebini görüşmek üzere toplandık. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda Malkara’mıza Çokal Barajı’ndan su verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Çokal Barajı’ndan Malkara’mıza kazandırılacak olan suda emeği geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, Gelibolu Belediye Başkanı ve Birlik Başkanımız Mustafa Özacar’a ve Gökbüet Barajı Su Birliği Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Çokal Barajı’ndan Malkara’mıza su verilmesi ilçemizin su ihtiyacına büyük oranda katkı sağlayacak. Su getirme çalışmaları Malkaramıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ