Kaymakam Kılınçkaya, trafik denetimlerine katıldı

'Yaya Önceliğimiz' projesi kapsamında ilçede yapılan denetimlere katılan Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, sürücüleri yaya önceliği konusunda uyardı.

GÜNDEM 16.10.2021 16:18:00 0
Kaymakam Kılınçkaya, trafik denetimlerine katıldı

Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkoyun ve trafik polisleriyle birlikte ilçede yaya önceliği denetiminde bulundu.

 

SÜRÜCÜLERİ UYARDI

 

Cadde üzerindeki yaya geçitlerinden geçen Kaymakam Kılınçkaya, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıp, 'Önemli Sürüş Hayat Kurtarır' başlıklı bilgilendirici broşürler dağıttı.

 

TÜM YURTTA YAPILIYOR

 

Kılınçkaya, sürücülerden yaya geçitlerinde yavaşlayıp, yaya görmeleri halinde durmalarını isteyerek, "İçişler Bakanlığımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından talimatlar verilerek bu gibi uygulamalar il ve ilçeler nezdinde tüm yurtta yapılıyor. Yayaların karşıdan karşıya geçerken sürücülerin yayalara saygı göstermesi ve geçiş önceliği vermesi hakkında uyarılarda bulunarak bilgilendirme yaparak broşür dağıtıyoruz. İnşallah bu uygulamaya sürücüler ve yayalarda uyarak trafik kazalarının önüne geçmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ