İhtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında gönderdiği nakdi yardım ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından  Çorlu, Er

GÜNDEM 14.10.2021 16:56:00 0
İhtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı

Ayakkabılar önceki gün Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz’ün katılımıyla Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı, Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı ve okul müdürlerine teslim edildi.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE ULAŞTIRILACAK

 

Okullarda bulunan ihtiyaç sahibi çocukları tespit ettiklerini belirten Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Bu tespit sırasında okul müdürlerimizden gerekli bilgiyi aldık. Bugün Çorlu TSO'dan gelen ayakkabıları ihtiyaç sahibi öğrencilere vereceğiz” diyerek yardımlarından  dolayım Çorlu TSO’ya teşekkür etti.

 

 

“ELİMİZDEN GELEN TÜM DESTEĞİ VERECEĞİZ”

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da “İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin belirlediği okullarda toplam bin öğrenciye ayakkabı yardımı yaptık. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Bizler sosyal sorumluluk adına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bu imkanı bizlere sağlayan siz değerli müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / İrem BANÇO