'Eğitimin ve eğitmenin yaşı yoktur'

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM 14.10.2021 16:54:00 0

3. Merkezi Derslikler Binası İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen ve fakülte yönetimi ile akademik personelinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Dekan V. Prof. Dr. Halit Özkan, fakültenin mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

 

KALİTE VE AKREDİTASYONUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

 

Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür ise, kalite ve akreditasyon çalışmalarının önemine dikkat çekti. Eğitimde kalitenin ve niteliğin arttırılması için bu çalışmaların gerekli olduğunu belirten Şengörür, “Eğitimin ve eğitmenin yaşı yoktur. Yeniliklere açık olmalıyız. Kendinizi sürekli geliştirmek için gayret edin” dedi. Katılımcı akademisyenlerle öneri ve talepler konusunda istişarede bulunan Şengörür, toplantı sonunda doktorasını tamamlayan Arş. Gör. Dr. Mehmet Bilal Yamak’a plaket, 2021 yılında Fakülte akademik kadrosuna dahil olan Öğr. Gör. Selçuk Aslan’a ise teşekkür belgesi takdim etti. Toplantının ardından bir süre öğrencilerle sohbet eden Şengörür, Dekan V. Prof. Dr. Halit Özkan’ı makamında ziyaret etti.

 

Haber / Erdal AYDIN