Saadet Partisi'nden Bozdağ'a ziyaret

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'a ziyarette bulundu. Ziyarette, zorlu geçen pandemi döneminde esnafların yaşadığı sıkıntÄ

GÜNDEM 14.10.2021 16:44:00 0
Saadet Partisi

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın, bugün saat 14.00’de İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Kaya, Ayhan Ege ve Muammer Zengin ile birlikte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti.

 

“TÜRK LİRASI GÜN GEÇTİKÇE DEĞER KAYBEDİYOR”

 

Ziyarette esnafların yaşadığı sıkıntılar hakkında Bozdağ’dan bilgi alan İlçe Başkanı Aydın, “Pandemi süreci esnaflarımızı çok kötü etkiledi. Hem maddi hem de manevi olarak çok yıprandılar. Bazı esnaflarımız kiralarını ve faturalarını ödeyemez duruma geldi, dükkanlarını kapatmak zorunda kalan esnaflarımız oldu. O kara günleri bir daha yaşamamayı temenni ediyoruz. Esnaflarımız aynı zorlukları bir daha göğüsleyemeyebilir” dedi. Öte yandan ülke olarak yaşadığımız farklı sıkıntılar olduğunu da dile getiren Aydın, “Türk Lirası gün geçtikçe değer kaybediyor. Çoğu yerde geçmiyor, örneğin tekstilde. Her şey zamlandı. Almanya bizi kıskanıyor diyorlar ama bilmiyorum nasıl kıskanıyor” şeklinde konuştu. 

 

“HER ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da, oda olarak esnaflara her zaman destek olduklarını, bundan sonra da desteklerini sürdüreceklerini belirterek, “Ülke olarak sıkıntılar yaşıyoruz ama ağlama duvarı yapmayacağız kimseyi. Eksik, yanlış, hata var ama devletimizi de koruyacağız. Siyasi partilerden bahsetmiyorum, inşallah el birliğiyle her zorluğun üstesinden geleceğiz. Bu ülke bizim” ifadelerini kullandı. 

 

“BİZİ HATIRLAYAN TEK SAADET PARTİSİ OLDU”

 

Ziyaretleri için Aydın ve ilçe yönetimine teşekkür eden Bozdağ, “Ahilik Haftası dolayısıyla ziyaretimize gelen Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi’ne tüm esnaflarımız ve odamız adına teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bizi unutmadılar. Siyasi partiler arasında bizi hatırlayan tek parti Saadet Partisi oldu” şeklinde konuştu. Aydın da, misafirperverliği için Bozdağ’a teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN