Başkan Çetin, miniklerle buluştu

Kapaklı İlçe Halk Kütüphanesi'ni ziyaret ederek bebek bölümünde minikler ve aileleriyle bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Erken yaşta kitapla ve masallarla tanışan çocukl

GÜNDEM 13.10.2021 19:44:00 0
Başkan Çetin, miniklerle buluştu

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile Kapaklı Belediyesi arasında imzalanan protokolün ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde yetişkin, çocuk ve bebek bölümleriyle vatandaşlara hizmet veren ve Türkiye’de en iyi ve en donanımlı ilk 5 kütüphaneden biri olma özelliği taşıyan Kapaklı İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek bebek bölümünde minikler ve aileleriyle buluştu.

 

 

“BEBEKLER KÜTÜPHANEDE EMEKLER”

 

İçerisinde 10 bine yakın kitap envanteri ve süreli yayın barındıran İlçe Halk Kütüphanesi’nde ‘Bebekler kütüphanede emekler’ sloganıyla hayata geçirdikleri bebek bölümünde miniklerin ebeveynleriyle beraber hoşça vakit geçirdiğini belirten Çetin, “Erken yaşta kitapla ve masallarla tanışan çocuklarımız ve aileleri birbirleriyle tanışarak, kaynaşıyor” dedi. Türkiye’de örneği çok fazla olmayan bir projeyi İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile ortaklaşa Kapaklı’ya kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Çetin, “İlçe Halk Kütüphanemiz yetişkin, çocuk ve bebek olmak üzere 3 bölümüyle vatandaşlarımıza hizmet veriyor. ‘Bebekler kütüphanede emekler’ sloganıyla hayata geçirdiğimiz bebek bölümümüzde 0-4 yaş arası yavrularımız ebeveynleriyle beraber hoşça vakit geçiriyor. Erken yaşta kitapla ve masallarla tanışan çocuklarımız ve aileleri birbirleriyle tanışarak, kaynaşıyor. Tüm ailelerimizi kütüphanemize bekliyorum” dedi. Çetin, bu kütüphanenin Kapaklı’ya kazandırılmasında emeği olan Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ve İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu’na Kapaklı halkı adına teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN