Halk Dansları Topluluğu'ndan nefes gösterisi

Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde oluşturulan Paşa Halk Dansları Topluluğu tarafından iki günlük program kapsamında, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde Namık Kemal Üniversitesi

GÜNDEM 13.10.2021 17:53:00 0
Halk Dansları Topluluğu

48 dansçı ve 2 eğitmen olmak üzere 50 kişiden oluşan Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ayakta alkışlandı. Gösteriyi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de izledi.

 

“HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Bu gösterilerin Süleymanpaşa’nın gençlerinin, kendilerine fırsat verildiğinde neler başarabileceklerini açık bir şekilde gösterdiğini ifade eden Başkan Yüksel, “Bir yıla yakın bir süredir çok ciddi bir emeğin verildiğine bizzat şahit olduğum Nefes isimli bu dans gösterisinin ortaya çıkmasında, bu gençlerin yetişmesinde büyük emekleri olan eğitmenlerimize ve Paşa Halk Dansları Topluluğu projesinin hayata geçmesi için çok çalışan Belediye Başkan Yardımcımız Sabri Çınar’a teşekkür ediyorum. Kısa süre içinde Trakya’da, daha sonra Türkiye’de, sonra yakın komşu ülkelerimizde ve nihayetinde bütün dünyada Süleymanpaşa’mızın adını gururla duyuracaklarına gönülden inandığım gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi. Başkan Yüksel, gençlerin kendilerini geliştirmeleri için gereken imkânları Süleymanpaşa Belediyesi olarak hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Haber / Erdal AYDIN