Çorlu'da taksi durakları yenileniyor

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un Eskişehir'den esinlenerek projelendirdiği durak yenileme çalışmaları kapsamında Çorlu'da bulunan taksi durakları yenileniyor. Yeni otobüs duraklarÄ?

GÜNDEM 11.10.2021 17:17:00 0
Çorlu

Çorlu’da bulunan yaklaşık 80 durak için çalışma başlatan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın da görüşlerini alarak taksici esnafının ihtiyaçları doğrultusunda ihtiyaca göre imalat yaptırıyor. Duraktaki araç sayısına göre ebatları değişen duraklar, Çorlu’da yerli ve milli üretim yapan Gisa Prefabrik Tesisleri’nde üretiliyor.

 

HAYALDİ GERÇEK OLDU

 

Ahmet Sarıkurt’un firma yetkilileriyle ilk çizimleri paylaşmasının ardından kısa bir süre sonra projelendirme ve üretim çalışmaları tamamlanan yeni duraklar, taksi duraklarındaki araç sayısı ve çalışan şoför sayısına göre 2x3, 2x4, 3x3, 4x4 gibi farklı ebatlarda üretiliyor. Shell Taksi, Atakent Taksi, Emlak Taksi, Çorlu Taksi ve Standart Taksi, ilk değişen duraklar arasında yer alıyor. Önümüzdeki günlerde de Havuzlar Taksi, Güvenç Taksi, Orion Taksi duraklarının da değişimi yapılacak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ