Pazarcı esnafı denetlendi

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Perşembe Pazarı'nda denetim yaptı. Denetimlerde tartı, etiket ve gramaja bakıldığını kaydeden yetkililer, pazarın belli noktalarına yerleştirilen hassas teraziler sayesinde, vatan

GÜNDEM 10.10.2021 10:11:00 0
Pazarcı esnafı denetlendi

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, rutin denetimleri kapsamında Perşembe Pazarı’nda satışı yapılan gıda ürünlerinin paket, etiket ve gramaj kontrollerini yaptı. Denetimlere Zabıta Müdürü Turgut Ünsal da katıldı.

 

BELİRLİ NOKTALARA HASSAS TERAZİ KONULDU

 

Belediyeden yapılan açıklamada, pazarcı esnafına yönelik olarak rutin denetimlerle vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmelerinin amaçlandığı ifade edilerek, “Vatandaşların da memnuniyet duyduklarını belirttikleri denetimler sayesinde Süleymanpaşalılar pazar alışverişlerini hem uygun fiyata hem de güven içinde yapabiliyor. Ayrıca pazarın belli noktalarına Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yerleştirilen hassas teraziler sayesinde, vatandaşlar satın almış oldukları ürünleri kendileri tartarak herhangi bir uygunsuzluğa karşı kendilerini korumuş oluyorlar” denildi.

 

Haber / İrem BANÇO