Bisikletlerini Başkan Helvacıoğlu'ndan teslim aldılar

Keşan Belediyesi tarafından Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen yürüyüş etkinliğinde bisiklet kazanan vatandaşlar çekiliş ile belirlendi. Bisiklet kazanan Derya Kayrakoğlu ve Şule Korkmaz'a hediye

GÜNDEM 10.10.2021 10:19:00 0
Bisikletlerini Başkan Helvacıoğlu

Çekiliş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik tarafından yapılırken, Keşan Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

 

100’E YAKIN VATANDAŞ KATILDI

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, “21 Eylül yürüyüş etkinliği gerçekleştirdik. Katılan vatandaşlarımıza 2 tane bisiklet hediye edeceğimizi söylemiştik. 100’e yakın vatandaşımız çekilişe katılıyor. Vatandaşlarımızın isimlerini küplerimize yazarak, sandığımızın içine attık. Vatandaşlarımız ile 21 Eylül’de gerçekleştirdiğimiz çok güzel etkinliğimizde ufak hediyelerimiz olmuştu.  Bisikletlerimizi bugüne sakladık ve çekilişimiz kazanan vatandaşlarımızı belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı. Gedik’in konuşmasının ardından çekilişe geçildi. Çekiliş sonunda Derya Kayrakoğlu ve Şule Korkmaz bisiklet kazandı.

 

 

“HAREKETLİ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİYORUZ”

 

Hareketlilik haftası yürüyüş etkinliğine katılan ve çekilişle bisiklet kazanan Derya Kayrakoğlu ve Şule Korkmaz’a hediyelerini Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu teslim etti. Kayrakoğlu ve Korkmaz'ın bisikletlerini iyi günlerde kullanmalarını temenni eden Helvacıoğlu, “Hareketli yaşam için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bugün 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirdiğimiz yürüyüş etkinliğimize katılan, çekiliş ile bisiklet kazanan Derya Kayrakoğlu ve Şule Korkmaz’a hediyelerini teslim ediyoruz. Hareketli yaşam için vatandaşlarımızın yanında yürümeye devam edeceğiz. Hareketli ve sağlıklı yaşam için bisiklete binmeli, yürüyüş yapmalıyız. Bisiklet kullanımını ve yürüyüşümüz mesafemizi artırmalıyız.  Keşan Belediyesi olarak bir taraftan bisiklet yolları yapıyor, bir taraftan da etkinlikler düzenleyerek hareketli yaşama dikkat çekiyoruz” dedi.

 

Haber / İrem BANÇO